Solárna záhradná zapichovacia lampa 52cm s pohybovým senzorom 2172168

Kód: 12681
11,50 € 9,58 € bez DPH 276 € / 24 ks
Na objednávku 2-5 dní
Môžeme doručiť do:
7.05.2024
Možnosti doručenia

Krásna zapichovacia solárna fakľa do záhrady - 38cm - IP44. Dokonalá dekorácia s kvalitnými solárnymi svetlami na ideálne vonkajšie osvetlenie. Poskytujú príjemné osvetlenie počas večerov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kľúčové vlastnosti

  • Solárna lampa so senzorom pohybu je elegantným doplnkom každej záhrady, perfektne sa hodí ku chodníkom a ceste.

  • Lampa má senzor pohybu s detekčnou vzdialenosťou 3 m. Počas dňa solárny panel konvertuje slnečnú energiu na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá do dobíjateľnej batérie. V noci sa svetlo automaticky zapne a využíva uloženú energiu.

  • Lampa tak prostredníctvom 1 LED diódy svieti príjemným teplým svetlom.

  • Solárna fakľa: Vyzdobte si krásne svoje terasy, záhrady, balkóny alebo chodníky. Svietidlá tvoria na zemi krásnu hviezdu a v noci vytvárajú romantickú atmosféru. Jasné žiarenie týchto záhradných svietidiel pre vonkajšie solárne osvetlenie je ideálnym spoločníkom pre všetky vaše outdoorové akcie.

  • IP44 vodotesné: sú navrhnuté s triedou ochrany IP44, ktoré odolávajú všetkým poveternostným vplyvom po celý rok.

  • Inštalácia: Veľmi jednoduchá vďaka robustným zemným hrotom. S 12 cm dlhými zemnými hrotmi, ktoré sú súčasťou súpravy, možno lampy ľahko zasunúť do zeme. Najlepšie je najprv vykopať dieru v zemi, aby ste uľahčili vloženie solárnych svetiel.

  • Funkcie: Vďaka funkcii automatického zapnutia sa lampy začnú automaticky rozsvecovať za súmraku a v tme. Slnečná energia uložená počas dňa sa v tme premieňa na svetlo. O ešte väčší komfort sa postará automatické zapnutie za súmraku. Výkonné solárne panely zaručujú dlhú životnosť.

  • Použitie: Záhrada, dvor, vonkajšie chodníky, krajinná výzdoba, rodinné oslavy, záhradná párty, kempovanie, grilovanie, opekačky s priateľmi, svadba, Vianoce, Halloween, táboráky, bazén, lavička, terasu, plot, párty, kempovanie, alebo akékoľvek vonkajšie prostredie.

 

Chcete zľavy a lepšie ceny?

Vážime si vaše peniaze a vašu vernosť našej značke. A preto sme si pre vás pripravili premakaný ale jednoduchý zľavový systém. Pred nákupom si prečítajte krátky návod, ako nám zaplatiť čo najmenej :) (čítanie vám zaberie cca 1,5 minúty).

Dodatočné parametre

Kategória: Záhradné svietidlá, svetlá a osvetlenie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.42 kg
Kategória produktov: Svietidlo solárne, Záhradná lampa
Krytie: IP44
Výkon: 0,6W
Napájanie: Solárne
Výška: 52cm
Zdroj svetla: LED
Senzor pohybu: Áno
Súmrakový spínač: Áno
Svietivosť: 10lm
Umiestnenie: Do zeme, Exteriér, Interiér, Na záhradu

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: