Laserový merač vzdialenosti 80 metrov DIME 213999

Kód: 6378
56,95 € 47,46 € bez DPH 2 278 € / 40 ks
Na objednávku 2-5 dní
Môžeme doručiť do:
13.05.2024
Možnosti doručenia

Diaľkový laserový zameriavač - 80 metrov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Technické parametre

 Meracia vzdialenosť  0,05 až 80 metrov
 Napájanie  2xAAA 1,5V (sú súčasťou)
 Teplota okolia  0°C až +40°C
 Skladovacia teplota  -20°C až + 65°C
 Presnosť  ± 1,5 mm
 Rozlíšenie  1 mm
 Rýchlosť merania  približne 0,5 s
 Kapacita pamäte  99
 Laser  620 – 690 nm, Trieda II, < 1 mW
 Životnosť akumulátora  > 8 000 meraní
 Rozmery
 115 x 50 x 23 mm

 

Kľúčové vlastnosti

  • Použitie: Laserový merač vzdialenosti je určený na meranie vzdialeností, diaľok, výšok, odstupov, sklonov, výpočet plôch a objemov
    - automatické zobrazovanie stupňov sklonu na displeji
    - meranie pomocou dvojitej pytagorovej vety
    - meranie vzdialenosti, plochy, objemu, výšky a sklonu
    - pogumované protišmykové telo
    - automatické vypnutie pri nečinnosti po 7-mich minútach
  • Laserový merač vzdialenosti DIME 80M je určený na meranie vzdialeností, diaľok, výšok, odstupov, sklonov, výpočet plôch a objemov. Ak je meranie vykonávané za nepriaznivých podmienok, napríklad jasné slnečné svetlo, meranie drsných alebo zle odrážajúcich sa povrchov, príliš vysoká alebo príliš nízka teplota prostredia, vyskytujú sa odchýlky merania. Laserový merač poskytuje merací rozsah 0.05m ~ 80m, rozlíšenie 1 mm a presnosť ± 1,5 mm. Merač sa vypne automaticky, po 180 sekundách a laser sa vypne taktiež automaticky, po 20 sekundách. 
  • Merač disponuje množstvom praktických funkcií. Pomocou laserového merača je možné meranie vzdialenosti, plochy, objemu, kontinuálne meranie, nepriame meranie výšky (Pytagorova veta), sčítanie a odčítanie hodnôt, zmena meracej jednotky „m” (meter) /„ft” (stopa) /„in” (palec), meranie sklonu (digitálna vodováha) a mnoho ďalšieho. Hodnota, prípadne koncový výsledok ukončeného merania sa automaticky uloží. Z pamäte sa dá vyvolať maximálne 99 hodnôt (namerané hodnoty alebo koncové výsledky). V režime kontinuálneho merania sa môže merací prístroj relatívne pohybovať k cieľu, pričom nameraná hodnota sa aktualizuje každých 0,5 s.
  • Vysoko presné meranie: Spoľahlivé meranie dĺžky od 0,05m do 40m s nepresnosťou merania ± 2 mm. Ako východiskový bod merania zvoľte prednú alebo zadnú hranu prístroja. 2 referenčné body umožňujú jednoducho nájsť horizontálny smer pre presnejšie meranie uhla.
  • Multifunkčné: Funkcia automatického zoomu stlačením tlačidla, ako napríklad meranie dĺžky, určenie plochy, výpočet objemu, nepriame meranie (Pytagoras), meranie trvalej vzdialenosti s min. a max. Spĺňa svoje rôzne požiadavky na domácnosť, stavbu a priemysel, najmä vo veľkých priestoroch, ako sú priestory, byty, budovy, nehnuteľnosti, továrne, sklady atď.
  • Veľký LCD displej a tichý režim: Vypnite zvuk pípanie zvuku. Veľký LCD displej s podsvietením zaisťuje spoľahlivé výsledky merania. 20 záznamov a spätného volania, slúži na overenie a výpočtu.
  • Kompaktné a prenosné: IP54 prachotesný a vodotesný zaisťuje maximálnu ochranu za ťažkých pracovných podmienok. Protišmykový dizajn vo vreckovom formáte: dobre drží telo z tvrdej gumy.
  • Laser vyžaruje žiarenie, ktoré je klasifikované podľa EN 60825-1 ako trieda II. Laserové žiarenie môže spôsobiť vážne zranenie očí a poškodenia zraku. Preto nie je vhodné smerovať laserový lúč na osoby ani na zvieratá ani sa nepozerať do priameho či odrazeného laserového lúča.
  • Obsah balenia:
     
    • Laserový merač vzdialenosti
    • 2 x 1,5 V AAA batérie
    • Popruh
    • Návod na použitie

Dodatočné parametre

Kategória: Lasery
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.3 kg
Kategória produktov: Laser, Merač vzdialenosti
Krytie: IP54
Dosah: 80m

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: