Detektor kovov (80mm) napätia (50mm) dreva (20mm) 9V MK08 213556

Kód: 6030
49,95 € 41,63 € bez DPH 999 € / 20 ks
Na objednávku 2-5 dní
Môžeme doručiť do:
7.05.2024
Možnosti doručenia

Pokiaľ potrebujete renovovať dom, opravovať vodovodné potrubie na záhrade alebo nájsť elektrické vedenia v stene, možno budete potrebovať spoľahlivého pomocníka. Tento nástenný hlásič bude vašim najvernejším spoločníkom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Technické parametre

 Napájanie  1x9V
 Životnosť akumulátora  6 hodín
 Automatické vypnutie zariadenia  5 minút
 Prevádzková teplota  -10°C až +50°C
 Skladovacia teplota  -20°C až +70°C
 Relatívna vlhkosť vzduchu  Kovy 0-85%, Drevo 0-60%, Medené elektrické vedenia (pod napätím) 0-30%
 Max. vyhľadávacia hĺbka
 Feromagnetické kovy 80 mm
 Diamagnetické kovy (medená rúrka) 60 mm
 Medené elektrické vedenia (pod napätím) 50 mm
 Drevo 20 mm

 

Kľúčové vlastnosti

  • Merací prístroj je určený na hľadanie feromagnetických kovov (napr. výstužová oceľ), diamagnetických kovov (napr. medené rúry), dreva a vedení pod napätím uložených v stenách, stropoch a podlahách.

  • Presné a spoľahlivé: Hľadače vedenia s najmodernejšou senzorovou technológiou sa hodia na drevo, trámy, kov, neželezné kovy a vedenie striedavého prúdu za podlahou, stropy a stenami. Ideálny pre profesionálov aj domácich majstrov.

  • LCD displej a číslica: Veľký LCD displej zobrazuje režim detekcie, hĺbku, silu signálu a stav batérie. Pokiaľ je nájdený objekt, povie vám na základe sily signálu a sily signálneho tónu, či sa nachádza bližšie k stredu cieľa, a pomôže vám rýchlo nájsť stred.

  • Automatická kalibrácia a automatické vypnutie: Ak je potrebná kalibrácia, prístroj jednoducho zdvihnite do vzduchu, stlačte tlačidlo pre rozpoznanie kovu a prístroj sa automaticky kalibruje pred začatím detekcie. Automaticky sa vypne cca 5 minút pri nečinnosti.

  • Použitie: doma, v kancelárii, v dielni, elektroinštalačné práce, dodatočná montáž do stien a stropov, určenie presnej polohy skrutiek v stene, rýchla lokalizácia hrán a stredov kovu, svorníkov, trámov, trubiek, striedavého prúdu za stenami, podlahami a stropmi.

  • Vezmite prosím na vedomie pri použití:

    • AC vedenie nie je možné rozpoznať, keď je vypnuté;
    • Pokiaľ sa na stene nachádza sieťový kábel, uistite sa, že je prúd, plyn a voda vypnuté, než budete vŕtať alebo prechádzate stenou;
    • Detektor skenovania na stenu rozpozná kov a striedavý prúd pod tehlami, betónom/dlaždicami/sklom, nedokáže však rozpoznať kov a striedavý prúd medzi drevenými konštrukciami. Prístroj rozpozná iba drevené štruktúry v sadrokartóne.
    • Prístroj nie je možné používať v podzemí, pretože interferencia neznámych látok je príliš veľká a nemožno dosiahnuť presné výsledky testov.

Dodatočné parametre

Kategória: Skúšačky a meracie prístroje
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.35 kg
Kategória produktov: Detektor kovov a napätia
Napájacie napätie: 9V DC

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: