LED panely na zapustenie

Zapustené LED panely ako už napovedá názov, sa na rozdiel od povrchového úchytu zapustia do sadrokartónového alebo iného  stropu či steny. Čosi ako vstavaný spotrebič. 

Takéto riešenie pristane najmä moderným či minimalistickým interiérom, kde nechcete zbytočne upútavať pozornosť samotným svietidlom. 
Odporúčame ich rovnako do domácností, ako aj obchodných prevádzok či kancelárií. Špeciálnu podkategóriu tvoria veľké LED panely vhodné do kazetových stropov.

LED panely sa stali jednotkou na trhu so svietidlami aj vďaka univerzálnemu použitiu v interiéri.  Oproti bodovým svetlám majú väčšiu plochu svietenia, úspornejšie a majú dlhšiu životnosť.

K výhodám patrí pomerne silné svetlo, ktoré vyžarujú pod uhlom 100 - 150°. Svetlom tak pokryjete dostatočne široký priestor.
LED technológia vám zaručí úsporu až 70% elektrickej energie a dlhú životnosť (viac ako 20000 hodín).

Zapustené svietidlá sú dodávané vrátane svetelného zdroja, nemusíte dokupovať žiarovku.  Napájanie je tiež možné priamo zo siete na 220-230V, nakoľko transformátor napätia je pripojený priamo alebo je súčasťou balenia.

Asi jedinou nevýhodou je náročnejšia prvotná inštalácia – zväčša len do predsadených stropov. Ak ste sa rozhodli LED panely na zapustenie namontovať sami, budete potrebovať „vykrúžiť“ otvor do sadrokartónu alebo OSB dosky.  LED panel potom  aj s „trafákom“ vložíte  dnu a uchytíte príchytkami- krídelkami.

Oživíte vašu obývačku, kuchyňu či kúpelňu krásnym okrúhlym LED panelom s TROMA polohami svietenia?  Zvolíte okrúhly alebo štvorcový LED panel s výkonom 15W a svetlom v neutrálnej bielej farbe(4000K)? 

 

 

          

 

Prečítajte si aj ďalšie blogy na tému LED panely.


Radi vám poradíme aj priamo v našej prevádzke